I appen (raskest)
Åpne Eldrid-appen, trykk Mer nederst til høyre, deretter Personvern, og til slutt «Slett kontoen min». Slettingen skjer med det samme og kan ikke angres.
Uten appen
Har du ikke lenger appen installert? Send en e-post til hei@eldrid.no med telefonnummeret kontoen er registrert med, så sletter vi den for deg.
Hva som slettes
Kontoen din, all sakshistorikk (samtaler med «Spør Eldrid»), bokmerker, koblinger til pårørende og opplastede bilder slettes permanent. Dette gjelder alt som er lagret under kontoen din, uavhengig av om du sletter i appen eller ber oss gjøre det.